Ако мислите дека пиете нешто здраво згрешите!!!

Овошните сокови не се толку здрави, но откако ќе видите како се произведува овошен сок во фабрика во една арапска земја, ќе размислите два пати пред да се напиетe, пишува порталот инфомакс.

Погледнете ги фотографиите од нивното производство:

извор: маркукуле.мк

Loading...