Бебе пронајдено мртво во автомобил пред црква

Едно годишно бебе починало, откако било оставено два часа во автомобил на голема жештина.

Повикани се пожарникари, вчера околу 15 часот за да му помогнат на бебето, Автомобилот се наоѓал на паркинг пред црква во јужниот дел на гардот Феникс.

Кога мајката се вратила бебето веќе било прогласено за мртво, но сеуште никој не е уапсен, поради можноста да се работи за несречен случај.

 

Loading...