Десетгодишно мени на МВР: Стек од коњ, бифтек од дивеч…

МЕНИ НА МВР 2006/2016
1. Стек од Коњ
2. Шкампи – лопстер
3. Бифтек од дивеч
4…..

(Фејсбук статус на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски)

извор:бриф

Loading...