ЕКСКЛУЗИВНО: Непотврдени информации дека луѓе на Јохан Тарчуловски по наредба на врвот на ВМРО ДПМНЕ ги скршиле православните гробишта во Љуботен со цел да направат меѓуетнички тензии пред локалните избори и да го свртат вниманието од судските процеси на СЈО против раководството на ВМРО ДПМНЕ!!!

4870

Дознаваме непотврдени информации дека луѓе на Јохан Тарчуловски кои биле дел од маскираните кои се обидоа да го убијат Заев и Села во собрание, пред неколку дена по наредба на врвот на ВМРО ДПМНЕ ги скршиле православните гробишта во село Љуботен со цел да предизвикаат меѓуетнички тензии и да го свртат вниманието на јавноста од судските процеси кои СЈО ги води против ВМРО ДПМНЕ!

Тој хаос што би се предизвикал би и помогнал на ВМРО ДПМНЕ пред локалните избори!

Ако е ова точно, за што се надеваме МВР ќе излезе со податоци, тогаш е многу веројатно дека и МОНСТРУМ и Диво Насеље се дело исто така на ВМРО ДПМНЕ и на слични вакви подземни структури!!!

извор:народенглас

Loading...