ЕВАКУИРАНИ И МАКЕДОНСКИ ТУРИСТИ – ПОПЛАВИ ЈА ОДНЕСОА И ПЛАЖАТА ВО ГРЦИЈА (ФОТО)

Големо невреме во туристичкото место Торини на вториот крак во Грција. Обилни дождови и поплави. Водата носела се пред себе. Оштетени се многу автомобили на туристите. А туристи кои биле сместени на првите спратови во објектите биле евакуирани.

Во ова место има и многу македонски туристи кои ги испратија овие фотографии до Мкњуз на кои се гледа дека невремето ја однело буквално и плажата.

извор:мкд-невс

Loading...