Фијат Цаноски: Како што гледам, Никола, сега тебе ти тече низ ногавици

Го гледам Никола Груевски на ТВ Нова како се брани со лаги, како јас сум признал дека Космос бил дивоградба.

Ќе се видиме на суд Никола ама овој пат ти како обвинет а јас како оштетен и таму ке ги видиш вистинските вештачења.

Ти викаше дека вистината е како шило и навистина е како шило😊

Како што те гледам на ТВ Нова, овој пат на тебе ти тече низ ногавици😂и секако признавам дека ќе одиш во затвор…..

Фијат Цаноски – Фејсбук статус

Loading...