ФОТО: Алекс Фергусон на прошетка низ Старата скопска чаршија

936
1
Легендарниот Сер Алекс Фергусон утринава ја искористи можноста да ги разгледа и убавините на нашиот главен град, упатувајќи се низ сокачињата во Старата скопска чаршија.

извор: пресс24