(ФОТО) Дефне од “Вљубениот ерген” ужива на одмор

Триесет годишната Елчин Сангу е една од најбараните актерки и модели во Турција, а ние ја гледаме во Вљубениот ерген на Сител. Taa моментално ужива на една тајландска плажа.

A post shared by ELÇİN SANGU (@elcinsangu) on

Mutlu olduğumuz doğrudur🤸🏽‍♂️

A post shared by ELÇİN SANGU (@elcinsangu) on

 

Bir özlem sardı mı sanki ? (Devrikcümleseverim) @handeliyiz @egurbey @rutkayozis

A post shared by ELÇİN SANGU (@elcinsangu) on

A post shared by ELÇİN SANGU (@elcinsangu) on

 

 

Loading...