ФОТО: Девојките не знаат за граници само на оваа плажа, а таа е толку блиску до нас

Овде забавата не престанува. Со коктели и пиво се почнува од наутро, се танцува и лудува цел ден..

Плажата Зрче последните 7-8 години стана балканската Ибица, со забави и диџеи за кои се слуша надалеку.

Хрватскиот остров Паг е новата дестинација, не само на хрватските и словенечките туристи, туку и на европските, посебно на Британците, кои се познати по тоа што сакаат да претераат со чашката и со лудувањето.

Зрче и годинава врие од млади луѓе желни за забава.

извор:курир

Loading...