ФОТО: Гори автомобил на Стража

На Фејсбук страницата „Ѕид на сообраќајниот срам“ се појавија фотографии од возило во пламен на Стража.

Засега нема информации за тоа дали има повредени лица, ниту пак за причината поради која возилото се запалило.

Сообраќајот е во застој.

Loading...