ФОТО: Лила гола, само со пешкир на себе

1635
1
Лила Стојановска токму ова мото го практикува во животот, па од колагенски третмани на кожата до специјални масажи на телото, таа на разни начини се грижи за своето тело и дух.

Деновиве водителката појде на масажа со вулкански камења. Таа на овој начин ќе се ослободи од негативната енергија и ќе ја подобри циркулацијата.

Лила се соблече и комплетно се релаксираше со овој жежок третман.

извор: засе