ФОТО: Лима во полу-танга одмора на јахта во Бодрум со новото момче

Откако пред неколку дена беа уловени од папараците како се бакнуваат, Адријана Лима и нејзиното ново момче сега одмораат на јахта во Бодрум

Станува збор за турскиот писател, Метин Хара од кого буквално не се делеше.

„Лима ја запознав во Истанбул. Уште во првиот момент знаевме дека имаме чувства еден за друг. Сега сме заедно и уште се запознаваме“.

извор:фокус

Loading...