vesti24.mk
ЗАБАВА

Фото: Македонската пејачка кажа „ДА” на Божик

ECA
Македонската пејачка Александра Петревска, инаку ќерка на Наум Петревски, вчера на Божиќ кажа ДА на своето момче, кое и ја побара раката.

Нејзиното момче, Владимир Поповски кој е вокал во групата Биоритам, убавата Анастасија ја побарал за жена во Банско, каде биле за празниците.

Loading...

Related posts