ФОТО: Она кога службениот Мерцедес на стрико Заев, Ева го користи да се фали по другарите

8055
Она кога службениот мерцедес на стрико Zoran Zaev го користиш да се фалиш по другарите  кој требаше да го продадат.

A post shared by Eva Zaeva (@evazaeva) on

 

 

Loading...