ФОТО: Ристе отиде до Белград да го земе ветеното од „Гранд“, но на крај НЕ ИЗЛЕЗЕ БАШ ТАКА!

Македонскиот победник во регионалното шоу „Ѕвездите на Гранд“, Ристе Ристески, деновиве повторно патуваше кон Белград, а причината за тоа беше за да земе дел од наградата која ја освои од продукцијата, односно автомобилот.

Иако пред неколку дена преку социјалните мрежи се фотографираше со бел автомобил од марката која му беше ветена, Ристе се врати дома со нешто поинаков автомобил од оној кој претходно го претстави пред јавноста.

И додека сите очекуваа Ристе да ја вози белата убавица, наместо неа тој се врати во Охрид со црвен модел. Дали во последен момент се премислил за бојата или пак некој си ја купил во меѓувреме, не знаеме, но важно е дека нашиот победник не остана со празни раце и си го зема заслуженото.

извор: курир

Loading...