(ФОТО) Роналдо се шокираше на тренингот во Скопје – Погледнете на кого наиде

29115
1

Роналдо се мисли дали сo вакви „ЧИК Кумaнoвo“ ќе се врати во форма да „цепа“ од слободни…

извор:репортер