(ФОТО) Се шокирала кога видела кој се сонча до неа на плажа во Охрид

Девојката која уредно и прописно се намачкала со крема за сончање не очекувала да го види ова на плажите во Охрид.

Како што пишува Вистина, таа се свртела до неа и видела како лежи госпоѓа со гаќи преку главата за да се заштити од сонцето.

Loading...