(ФОТО) Скопјанец се нуди да му плати следно полагање на кандидат бидејќи поради него паднал на испит за возачка

Постојат и луѓе кои имаат грижа на совест дека нешто згрешиле. Овој човек решил да ја подмири сметката за следно полагање со цел да му се извини на момчето. Браво Новак.

извор:скопје24

 

Loading...