(Галерија 18+)Се фатија на парови и сега се во акција кај ќе стигнат

Откако ги напуштија Парови, Давид и Александра не се раздвојуваат.

Тие времето го поминуваат во домот на Александра, заедно со нејзината ќерка, но овојпат се опуштија премногу Ада Циганлија.

извор:скопје24

 

Loading...