Го гледате ли кучето на фотографијата?

Сликите со скриени предмети или животни се навистина популарни на социјалните мрежи, но денешната сосема случајно се најде во оваа категорија. Најверојатно авторот на фотографијата немал таква намера, но истата наиде на големо внимание на интернет предизвикувајќи ве да го најдете кучето на неа.

Многумина би рекле дека нема куче, но погледнете поубаво во фотографијата подолу.

извор:курир

Loading...