Голем пожар во близина на Скопје (ФОТО+ВИДЕО)

749
1

Голем пожар во близина на Скопје (ФОТО+ВИДЕО)
Пожарот се шири со голема брзина

Голем пожар во близина на Скопје, покрај скопската обиколница поточно над Општина Ѓорче Петров