Голем застој на грчката граница, колона од неколку километри – Фото

Летните одмори се во пол ек, па како и секоја година и оваа поголемиот дел од македонците отидоа на летување кај нашиот јужен сосед. Наш редовен читател ни ја испрати оваа фотографија од грчката граница, со напомена дека има повеќе часовен застој на сообраќајот на граничниот премин Богородица. Затоа препорачуваме вашите патувања да ги започнете во раните утрински часови.

извор:скопје24

Loading...