Гонзалес: Немавме среќа во последните моменти

По натпреварот зборуваше селекторот Раул Гонзалес кој сметаше дека шансата за Македонија бил денешниот натпревар.
„Одигравме добро, но немавме среќа во последните моменти. Чешка одигра добро второ полувреме. Нашата шанса беше во овој натпревар, утре е нов натпревар“
Loading...