Гостиварчанец отишол на свадба, завршил со крвава вилица

217

Околу 15 часот во Медицинскиот центар во Гостивар е донесен Цено Ѓурчиновски (1986) од с.Тумчевиште со прострелна рана во пределот на вилицата.

Истата ја стекнал на свадбена веселба во Гостивар на ул.„Мара Угринова“ бр.52.

По укажаната медицинска помош, како итен случај е препратен кон Клиничкиот центар во Скопје.

извор:макфакс

Loading...