ХИТ ОД СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: Државо, а јас тебе да ти дадам отказ?!

“Скролајќи” по Фејсбук, наидовме на еден досетлив статус од една млада Скопјанка кој е нашиот хит од социјалните мрежи за денес.

Loading...