ХОРОР ВО БОЛНИЦА: Човек со денови се жалел на болки во градите, но вакво нешто на снимката никој не чекувал!

5959
1

Најсмешната и најстрашната работа која ќе ја видите денес.

На ренгенска снимка иненадените доктори видели бубашваба. Несреќниот човек веднаш бил испратен на операција.

Хирургот добро ја погледнал снимката и сепак заклучил дека не е потребна операција затоа што инсектот не е во градфите на пациентот туку во ренген апаратот.

извор:сителтв