Избрани најдобро облечените мажи во 2017 година

Магазинот Mr Porter објави листа на најдобро облечените мажи за 2017 година. Тие при изборот се воделе повеќе од квалитетниот начин на облекување и од начинот на комбинирање на облеката отколку колку е познат секој од нив. На листата, меѓу другите, се најдоа актерите Рајан Гослин и Роберт Патинсон, но и синот на Синди Крафорд – моделот Присли Гербер.

извор: репортер

 

Loading...