vesti24.mk
ЗАБАВА

Како изгледале во младоста филмските ѕвезди постари од 90 години

ECA

Некои филмските ѕвезди имаат преку 90 години, а и понатаму снимаат филмови и ја привлекуваат публиката во кино салите. Кирк Даглас, на пример, има 100 години. Ова се најголемите филмски ѕвезди постари од 90 години, некогаш и сега.

Бети Вајт, 94 години

Анџела Ленсбери, 91 година

Карл Рајнер, 94 години

Керол Ченинг, 95 години

Сисели Тајсон, 91 година

Дик Ван Дајк, 91 година

Оливија ди Хавиленд, 100 години

Ева Мари Сеинт, 92 години

Дорис Деј, 92 години

извор:репортер

Loading...

Related posts