Дома СПОРТ страница 5

СПОРТ

македонски спорт, фудбал, кошарка, ракомет, тенис...

Се појави снимка од судница: Роналдо сака да си замине од Реал Мадрид, открива...

Никогаш немав никакви проблеми во Англија. Како што знаете, мојот живот отворена книга. Не можам да сокријам ништо, но морам да признаам дека би...

(Видео) Нокаут за паметење на Македонецот Даниел

Даниел Стефановски, македонскиот К1-борач, забележа голема победа над Романецот Алекс Филип во дуелот во Букурешт. Даниел за противник имаше десет години повозрасен борач од него,...

Страшен нокаут на Македонецот Даниел

Даниел Стефановски, македонскиот К1-борач, забележа голема победа над Романецот Алекс Филип во дуелот во Букурешт. И покрај тоа што за противник имаше десет години повозрасен...

НАЈНОВИ