Германски стари дизел автомобили ќе се продаваат во Македонија за половина цена?

Околку триста илјади дизел автомобили со Евро 5 стандард, по потекло од Германија по Нова година ќе се продаваат по багателна цена. Како што...

Ефикасно намалете ја сметката за струја: Како климата да ви работи постојано, а да...

Знаеме дека клима уредите трошам многу електрична енергија, но еве на што треба да обрнете внимани за да заштедите. Честа грешка која многумина ја прават...

РУСИТЕ НЕ ПРЕСТАНУВААТ СО ИЗНЕНАДУВАЊА: Пристигнува нов луксузен автомобил за смешна цена

Продажбата на автомобилот во Македонија ќе започне наредната година и очекувањата се дека автомобилот ќе достигне огромна популарност. Лада Веста го има изгледот на...

Фејсбук ја укинува опцијата која сите ги нервираше

Конечно веќе никој нема да може да ве кани да играте Candy Crush, Framville или некоја друга игра. Социјалната мрежа Фејсбук одлучи во наредниот период...

PayPal за прием на пари нема да има оваа година

Денес, Венко Глигоров, управител на Логин Системи и водач на приватната иницијатива за воведување на PayPal за прием на пари во Македонија објавува дека...

„Шкода“ со купе на струја до 2023 година!

За пет-шест години Чесите планираат да лансираат пет сосема нови автомобили што ќе имаат електрични погонски системи. Меѓу новитетите што ќе се движат на електрична...

На најновиот кампер на соларен погон не му се потребни ниту бензин, ниту станици...

Ако сте зависни од возење, сигурно ќе го цените овој нов кампер што го направи компанијата „Детлефс“. Со елегантен дизајн и соларни плочи од „глава...

НАЈНОВИ