7 C
Skopje, MK
Friday, November 24, 2017

ХОРОСКОП

Дневен хороскоп (24.11.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Работите поврзани со банкарството за вас стануваат интересни и вие најверојатно ќе посакате да се сретнете со некој кој има можност...

Дневен хороскоп (23.11.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) На почетокот на денот ќе бидете добро расположени, но во текот на вечерта ќе дојде до промена. Всушност вас ве совладуваат...

Дневен хороскоп (22.11.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Денес би можеле да бидете нервозни без некоја посебна причина. Емоциите ќе ви бидат на исклучително високо ниво. Другите нама да...

Дневен хороскоп (21.11.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Денес сте голем идеалист и помалку наивни. Верувате дека имате влијание на деловниот партнер повеќе од тоа што е вистина. На...

Дневен хороскоп (20.11.2017) Понеделник

  Овен (21.03 – 20.04) Денес сте голем идеалист и помалку наивни. Верувате дека имате влијание на деловниот партнер повеќе од тоа што е вистина. На...

Дневен хороскоп (19.11.2017) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Многу поволен ден за повеќето претставници на вашиот знак, особено за оние директните, кои одат директно кон целта. Имате поддршка од...

Ако имате кафени очи – вие сте посебни

Се смета дека луѓето кои имаат кафени очи поседуваат необична моќ, за која ни самите не се свесни. Благодарение на оваа карактеристика, луѓето со кафени...

Каква ќе биде 2018 за вас, според вашиот хороскопски знак?

Овен – за родените во овој знак, 2018 носи многу интересни настани. На почетокот на годината ќе почнете да ги исполнувате своите соништа, но на...

Дневен хороскоп (18.11.2017) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Можеби премногу се трудите да направите нешто. Си создавате нервоза и малку уживате во животот. Опуштете се малку, отргнете се од...

Дневен хороскоп (17.11.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Можеби премногу се трудите да направите нешто. Си создавате нервоза и малку уживате во животот. Опуштете се малку, отргнете се од...

Дневен хороскоп (16.11.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Денес малку потешко ќе се концентрирате на важните работи. Планетарната енергија околу вас е прилично лукава, па може да ве принуди...

Дневен хороскоп (15.11.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Меркур кој владее со вашата астролошка куќа за комуникација, патување и бизнис во Шкорпија ви носи можност за воспоставување на добар...

Дневен хороскоп (14.11.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Некое неисполнето ветување ќе ве демотивира и тоа на непријатен начин. Не обидувајте се да ја отфрлите одговорноста. Најдобра вистинска реакција...

НАЈНОВИ