Дневен хороскоп (18.02.2018) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Не сте расположени на никој да му полагате сметки. Не ви се препорачува влез во партнерски однос. Ве привлекуваат комуникативните, доста...

Ниту еден маж нема да може да ја заборави жената родена во овој хороскопски...

Жената родена во овој хороскопски знак не следи никого, туку оди по сопствениот пат. Таа ги прави работите на свој начин. Не е по...

Дневен хороскоп (17.02.2018) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Имате потреба да се докажувате во сите деловни сфери, но и во приватниот живот, па затоа можноста за грешки е голема....

Дневен хороскоп (16.02.2018) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Премногу брзате. Ова е период за оние кои имаат повеќе трпение за важни деловни комуникации. Во љубовта ги криете вистинските чувства....

Дневен хороскоп (15.02.2018) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Можно е да бидете изненадени од деловната понуда која ќе ја добиете од некој Рак или Бик. Ако се работи за...

Дневен хороскоп (14.02.2018) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Не сте расположени на никој да му полагате сметки. Не ви се препорачува влез во партнерски однос. Ве привлекуваат комуникативните, доста...

Дневен хороскоп (13.02.2018) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Неорганизирани сте и поради тоа се чувствувате многу хаотично и лошо. Имате впечаток дека тапкате во место и дека морате да...

Дневен хороскоп (12.02.2018) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Не ги гледате грешките кои од ден во ден ги повторувате. Атмосферата во вашиот дом станува прилично напната, бидејќи вие се...

Дневен хороскоп (11.02.2018) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Уморни сте од работата но сфаќате и сами дека ова е добар период за создавање и заработка. Го подобрувате односот со...

Дневен хороскоп (10.02.2018) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Конечно пристигнуваат резултати од работите кои ги обавувате веќе некое време. Доколку имате љубов преку деловни контакти, ќе имате некои проблеми...

Дневен хороскоп (09.02.2018) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Решавате многу важни деловни задачи кои долго време сте ги посакувале. Имате големи планови во врска со работата поради која би...

Дневен хороскоп (08.02.2018) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Поволен ден за оние кои сакаат да се впуштат во нов бизнис или кои се подготвени да планираат нови проекти.Ќе имате...

Дневен хороскоп (07.02.2018) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Вашиот финансиски успех во последно време може да ви изгледа премногу одличен за да биде вистинит. Ќе добиете поттик за уште...

НАЈНОВИ