Дневен хороскоп (14.12.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Можеби е крајно време да ја прифатите реалноста и со поголем оптимизам да гледате кон нештата и кон иднината во целина....

Дневен хороскоп (13.12.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Очекувате вести и одлуки, но грижата за тоа нема да го забрза процесот ни секунда. Во ваквите моменти најдобро е да...

Дневен хороскоп (12.12.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Ве очекуваат проблеми во областа на кариерата и професијата. Вашата потсвест силно се буни против рутините во животот. Можете да воспоставите...

Дневен хороскоп (11.12.2017) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Прилично сте динамични и активни, бидејќи сте комплетно збунети од многубројните, сосема различни понуди кои се предизвикувачки, но сосема поинакви од вашите...

Дневен хороскоп (18.10.2017) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Нема да имате преголема волја за работа па затоа обидете се да ги завршите вашите важни обврски до ручек. Во текот...

Дневен хороскоп (15.09.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Имате голема потреба да се докажете пред семејството и постојано го барате нивното одобрување. Зголемената потреба за љубов ве тера да...

Дневен хороскоп (18.09.2017) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се најдете во доста тешки ситуации, но многу успешно ќе ги пребродите. Избегнувајте работи поврзани со недвижнини и немојте да...

Дневен хороскоп (11.09.2017) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе...

Дневен хороскоп (12.09.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Доколку сакате да започнете нешто ново, направете го тоа следната недела. Во моментов ѕвездите не ви се наклонети и може да...

Дневен хороскоп (28.11.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Луѓето обожаваат да озборуваат и денес можно е до вас да пристигнат гласини токму за вашиот живот. Иако озборувањето може да...

Дневен хороскоп (23.11.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) На почетокот на денот ќе бидете добро расположени, но во текот на вечерта ќе дојде до промена. Всушност вас ве совладуваат...

Дневен хороскоп (05.10.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Ќе се препознае вашиот работлив и вреден дух и ќе направите одлични чекори на деловен план денес. Се повеќе ја гледате...

Дневен хороскоп (04.08.2016)

Овен (21.03 – 20.04) Денес ќе ви се чини како да читате прекрасна бајка која не сакате да заврши. Конечно ќе ви се исполни желба...

НАЈНОВИ