Дневен хороскоп (23.11.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) На почетокот на денот ќе бидете добро расположени, но во текот на вечерта ќе дојде до промена. Всушност вас ве совладуваат...

Дневен хороскоп (14.11.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Некое неисполнето ветување ќе ве демотивира и тоа на непријатен начин. Не обидувајте се да ја отфрлите одговорноста. Најдобра вистинска реакција...

Дневен хороскоп (29.01.2018) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Ќе ви се укаже добра прилика да се стекнете со пaри. Имате подобро расположение отколку во претходниот период, бидејќи успеавте, некоја...

Дневен хороскоп (19.10.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Денес ќе сакате да се опуштите и да надоместите се она што ви недостасува. Иако емоциите ги криете длабоко во себе,...

Дневен хороскоп (30.11.2017) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Немате доверба во соработниците и мислите дека некој си поигрува со вас. Ако мислите дека сте пропуштиле некоја прилика, немојте да...

Дневен хороскоп (26.08.2017) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Ве очекуваат проблеми во областа на кариерата и професијата. Вашата потсвест силно се буни против рутините во животот. Можете да воспоставите...

Девица : Хороскоп за јули 2017

работа Од 5 јули па до крајот на месецот, Венера минува низ знакот Близнаци и вашето поле на работата и кариерата. Тоа ќе ви донесе...

Дневен хороскоп (19.09.2017) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Единствената опасност која ви се заканува за овој ден е брзоплетост и површност. Никаде не ве фаќа место. Токму сега ќе...

Дневен хороскоп (06.08.2017)

Овен Почетниот неуспех треба да ве мотивира на дополнителна упорност или на желба за надминување на различните компликации. Важно е да направите листа на приоритети...

КОЈ СО КОГО СИ ОДГОВАРА? Љубовните комбинации на хороскопски знаци

Дали си одговарате? Дали вашата љубов е како од бајките? Проверете со кој хороскопски знак ја имате најдобрата љубовна комбинација. Овен   Овен и Овен...

Дневен хороскоп (10.11.2017) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Чуствувате негативна енргија во вас. Постојат начини со кои ќе се ослободите на пример: спорт, внесување во работата или пак целосно...

Дневен хороскоп (16.12.2017) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Имате многу интереси и таленти, како и силна желба да го работите тоа во исто време. Направете распоред и фокусирајте се....

Дневен хороскоп (11.08.2017) ПЕТОК

Овен (21.03 – 20.04) Најверојатно заради намалениот број на соработници, за што се виновни вашите претпоставени, ќе имате малку повеќе работа , но сепак ќе...

НАЈНОВИ