Дневен хороскоп (08.03.2018) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Ситуацијата е вообичаена на деловен план. Немате посебни деловни обврски, па се чувствувате опуштено. Во љубовта се двоумите меѓу лице кое...

Дневен хороскоп (06.03.2018) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Она што го доживувате овие денови е еден вид изолација, дали доброволна или како одраз на повисоки околности. Самотијата е најдобар...

Дневен хороскоп (05.03.2018) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Не размислувате многу за деловните активности и поради тоа можете да бидете пријатно изненадени. Чувајте се од можни грешки. Партнерот ќе...

Дневен хороскоп (04.03.2018) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Ќе просперирате само доколку се слушате себе си. Планирате некои нови активности, кои ви причинуваат задоволство. Никако немојте да влегувате во...

Дневен хороскоп (03.03.2018) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Не пропуштајте ниедна деловна шанса која ќе ви биде понудена. На љубовен план има некоја незаинтересираност од ваша страна бидејќи во...

Дневен хороскоп (02.03.2018) Петок

Овен (21.03 – 20.04) Ќе ви се овозможи прилика добро да заработите. Послушајте ги предлозите на некои постари лица кои имаат навистина голема доверба во...

Дневен хороскоп (01.03.2018) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Внимавајте на што ја трошите енергијата, обидете се да балансирате меѓу времето за работа и енергија. Среќата ви се насмевнува, искористете...

Дневен хороскоп (28.02.2018) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Често не можевте да ја видите границата помеѓу фантазијата и реалноста во изминативе три седмици поради ретроградното движење на Меркур. Неретко...

Дневен хороскоп (27.02.2018) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Денес ќе се случи нешто што ќе ви даде верба дека нешто добро може и вам да ви се случи. Можеби...

Може нема да станат богаташи, ама во март ќе имаат доволно- овие два хороскопски...

Девица Месец март ќе ви донесе многу изненадувања, но едно од нив ќе ви се стори речиси неверојатно. Вртење на главата е за оние игри во...

Дневен хороскоп (26.02.2018) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Шансата да склучите добра работа е на чекор до вас. Ви се препорачува внимателност. Имате впечаток дека многумина имаат нешто против...

Дневен хороскоп (25.02.2018) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Трошоците се зголемуваат, а нови приливи тешко доаѓаат. Денес ве очекува мало финансиско освежување. Приливот не е голем, но моментално ќе...

Дневен хороскоп (24.02.2018) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Некој на директен начин сака да ја придобие вашата доверба. Можете лесно да донесете лоша деловна одлука која може многу скапо да ве...

НАЈНОВИ