Дневен хороскоп (25.01.2018) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Сеуште се чувствува влијанието на полната Месечина, што повторно се одразува како на оние амбициозните, така и на оние помалку заинтересираните...

Дневен хороскоп (24.01.2018) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Денес би можеле да се нервирате околу финансиските прашања. Веројатно само ги преувеличувате ситниците кои не ви се допаѓаат. Бидете малку...

Дневен хороскоп (23.01.2018) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Ќе го потврдите своето знаење и способноста во конкретни случаи. Прифатете ја љубовната понуда од една личност од блиската околина. Бидете...

Дневен хороскоп (22.01.2018) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Искористете го само своето знаење и бидете истрајни, резултатот нема да изостане. Заработката полека но сигурно ќе пристигне. Преокупирани сте со...

Дневен хороскоп (21.01.2018) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Способни сте да ги реализирате своите идеи. Посакувате пофалби. Ви недостасуваат пари. Односот со партнерот ве збунува, исполнет е со сарказам...

Дневен хороскоп (20.01.2018) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Обрнете внимание на различните информации кои можат да ви ги олеснат работните обврски. Земете пример од успешните соработници и применете сличен...

Дневен Хороскоп (19.01.2018) Петок

Овен Ќе бидете емотивно нестабилни, што најповеќе ќе се одрази на вашиот приватен живот, но и доста негативно ќе делува и врз вашите работни задачи....

Дневен хороскоп (18.01.2018) Четврток

Овен (21.03 – 20.04) Сакате да бидете забележани и ќе направите се за да го постигнете тоа. Верувате дека ќе ве прифати некој со кој претходно...

Дневен хороскоп (17.01.2018) Среда

Овен (21.03 – 20.04) Ќе добиете шанса да освоите нечии симпатии и можеби ќе добите добра деловна понуда за која не можете ни да сонувате. Ќе...

Дневен хороскоп (16.01.2018) Вторник

Овен (21.03 – 20.04) Секоја новост во работата за вас е дополнителен стрес. Многу сте привлечни за спротивниот пол, за што и самите сте свесни....

Дневен хороскоп (15.01.2018) Понеделник

Овен (21.03 – 20.04) Ве очекуваат добивки, кои дополнително ќе ве мотивираат за работа. Финансиите се поправаат. Многумина од вас ќе започнат љубовни приказни кои...

Дневен хороскоп (14.01.2018) Недела

Овен (21.03 – 20.04) Вашата околина ја инспирирате со добрата и позитивна енергија, а тоа многу ќе ви се исплати. Љубовната енергија и страст ви...

Дневен хороскоп (13.01.2018) Сабота

Овен (21.03 – 20.04) Затворени сте во односот со соработниците. Паричната ситуација не се поправа и поради тоа го покажувате своето незадоволство. Поседувате голема доза...

НАЈНОВИ