Колкав мајстор треба да си за да се обидеш да влезеш под мостот со автобус?

5513
1

Фотографијата е постирана на Фејсбук групата Ѕид на сообраќајниот срам и воедно предизвика бура реакции.

Она за кое сите се прашуваат е како ли успеа да влезе под мостот и покрај знакот за дозволена висина закачен на оградата.