Кристијан Воденски доживеа несреќа во Македонија (ФОТО)

Малиот шампион Кријстијан Воденски престојуваше во Македонија на некое време каде тренираше со ММА тренерот од Струмица Зоран Спасов.

Пред 7 часа е објанева фотографија од Воденски како лежи и се забележуваат неколку повреди на неговото тело.

Каква несреќа и што се случило сеуште не се знае, но да се надеваме дека малиот шампион со лавовско срце брзо ќе се опорави и ќе се врати во рингот!

Извор: www.sezasport.mk

Loading...