Мајка го вклучила мобилниот телефон од својот покоен син и открила страшна вистина

7174

Оваа мајка имала доволно причини да биде горда на својот 16-годишен син, Даниел, кој бил интелигентен, внимателен, кој сакал да минува време во пронаоѓање животни во шума.

За жал, неодамна тинејџерот посегнал по својот живот.

Ова момче дифнитивно не одговарал на своите врсници во училиштето, па почнале да го малтретираат.

Мајката го вклучила телефонот на својот поен син и открила злобни смс пораки и сфатила какво малтретирање толерирал нејзиниот син и како се борел тоа да го сокрие од сите.

„Ако знаете дека некој трпи насилство, а ништо не преземате, подеднакво сте виновни како оние кои го прават.“ – вели мајката на Даниел низ солзи.

извор:пелагонија.мк

Loading...