Манојловски до Ѓорчев: Да го исцедам ВМРО-ДПМНЕ ќе извадам 10 хомосексуалци

Манојловски до Ѓорчев: Да го исцедам ВМРО-ДПМНЕ ќе извадам 10 хомосексуалци.

Сега да земам да го исцедам ВМРО-ДПМНЕ ќе извадам 10 хомосексуалци, зошто да се кријат, зошто да не бидете тоа што сте?, го праша Бранко Манојловски од ДУИ, пратеникот Влатко Ѓорчев во вечерашната Топ тема на Телма каде се дебатираше за правата на ЛГБТ заедницата.

Ипортал

Loading...