Милчин: Нека му објасни некој на Оливер дека поглаварот до вчера му служеше на Груевски

Ќе му објасни некој на Оливер Спасовски дека социјалдемократите не се христијански демократи и дека бацување рака на поглавар на една верска заедница во државата во која е министер за внатрешни работи е тежок преседан? Во Мк има повеќе конфесии. Ќе им баци рака на сите поглавари? На страна личните недостатоци на поглаварот кој до вчера му служеше на Грујо, но министрите не смеат да забораваат дека се министри во секуларна држава!

Владимир Милчин фб статус

Loading...