Мистериозен круг на небото предизвика паника кај граѓаните (ФОТО/ВИДЕО)

Жителите во Британија, на небото забележале невообичаен црна круг .

Нјапрвин мислеле дека се работи за обичен облак кој добил црна боја поради чад ако во близина имло пожар, меѓутоа против пожарните служби воградот објавиле дека деновиве немало никаков пожар во близина.

Локалната метеоролошка станица исто така не можела да најде објаснување за ваквиот природен феномен, по што жителите останале да погидуваат што всупност се случува:

Некои на шега велат дека се вонземјани а некои од граѓаните велат дека е вратаза некој паралелен универзум.

Ова не е прват да се појави вакво нешто. Минатата година сличен облак, во форма на круг се појавил во Америка, над небото на Калифорнија И НА УШТЕ НЕКОЛКУ МЕСТА ВО СВЕТОТ.

извор:пресс24

Loading...