Мукоски прозборе, пратениците на СДСМ си заминаа

Пратеничката група на СДСМ ненадејно ја напушти расправата во Собранието во моментот кога збор зеде пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски.

извор:либертас

Loading...