Најстариот порно глумец на светот има 83 години и нема во план да се пензионира

Јапонецот Шигео Токуда има 83 години и е најстариот порно глумец во светот. Виталниот дедо вели дека работата го исполнува и дека годините не му претставуваат проблем да снима порно филмови и во иднина.

Тој глумел во повеќе од 200 филмови, а поголемиот број на партнерки биле многу помлади дури и од неговите ќерки. Во целата оваа приказна најчудно е тоа што неговиот живот со децении се разликувал од животот на останатите порно глумци.

JAPAN'S OLDEST PORN STAR

He was too shy to buy x-rated DVDs, so he became a porn star instead!

Posted by In the NOW on Saturday, March 3, 2018

Токуда завршил факултет и повеќе од 30 години работел според неговата струка, за на 50 години да се одлучи да стане порно глумец. Вели дека тој тоа не го прави за пари, туку да им докаже на своите врсници дека и на тие години може да имаат нормален сексуален живот.

Шигео вели дека неговата работа го исполнува и планира во иднина да продолжи да снима порно филмови.

Loading...