Нов земјотрес утринава во Охрид

Утрово околу 8 часот и 25 минути, уште еден помал земјотрес ги разбуди Охриѓани.

Јачината на земјотресот беше 2,8 степени по Рихтер на 2 километри длабочина.

Потресите се поретки, но сеуште не се смирува тлото на Макдонија.

Се надеваме дека наскоро ќе престанат.

извор:пресс24

Loading...