Оваа е Руската Ким Кардашијан

Шпанските медиуми од неодамна ја открија Инстаграм сензацијата од руски Каљининград Анастасија Квитко, позната под надимакот „руската Ким Кардашијан“. Многу брзо, Анастасија го „сруши“ Инстаграм во Шпанија.

Aloha 🌺

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

I love the weather in Miami🏝 Swimsuit @hello_ac305

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Loading...