vesti24.mk
АВТОМОБИЛИ ТЕХНОЛОГИЈА

Овој џип се продава по цена од 10.000 евра! Погледнете како изгледа… (ФОТО)

ECA

На кого личи? Некој Ренџ Ровер и Фоклсваген Тигуан? Рено Кадјар или Нисан Кашкаи?

Без оглед на потклото никој не може да го порекне допадливиот изглед на Changan CS55.

Компактното возило со должина од 4,5 метри изгледа модерно и има задача да им се спротистави на Тигуан, Кадјер, Кашкаи, Мазда 5, Пежо 3008…

Changan CS55 го покренува модерен 1,5 литарски турбобензински мотор со сила од 156 коњи.

Како и обично Changan поентира со цената. Богато опремена базна верзија чини 83.900 јуни, што е износ кој одговара во противвредност од околу 10.000 евра.

Loading...

Related posts