Погледнете како “Qatar Airways” ја престави Македонија (ВИДЕО)

Македонија е крстопат на историјата со одбрано минато и интересна сегашност – вака најдобриот авио превозник во светот, Qatar Airways го наслови видеото кое го објави на својот инстаграм профил, а со кое ги кани туристите да го посетат Скопје.

Loading...