Погрешна дијагноза одзеде млад живот: Почина 25 годишна девојка од слепо црево во Скопје

25 годишно девојче поради грешна дијагноза и непрепознаено воспалување на слепото црево починува неколку часа откако била пратена дома со дијагноза „стомачен вирус“.

Ова го пишува корисник на социјалните мрежи кој праќа и апел до сите на Фејсбук да го споделуваат статусот за случајот за кој јавно досега не се знае ништо.

извор:скопје24.мк

Loading...