Повеќе од 50 милиони прегледи: Лав совладал бивол, тогаш се случило чудо! (видео)

Во Кругер Националниот парк во Јужна Африка, два лава поминале цел час демнејќи и подготвувајќи се за напад на биволи.

Тој план им успеал и еден од лавовите успеал да совлада бивол и го турне на земја. Сепак, само што тргнал да му го зададе фаталниот удар се случило нешто неочекувано.

Ова видео го снимил турист, а се појавило на Јутјуб каналот „Barcroft TV“.

Видеото е исклучително популарно и има повеќе од 50 милион прегледи!

извор:македонијаденес

Loading...